top of page

APMEKLĒTĀJU IEVĒRĪBAI!


Lūgums personalizēt jau iegādātās biļetes Biļešu Paradīzes mājaslapā!

Ministru kabinets ir lēmis, ka no š.g. 1. augusta pasākumos, kuros apmeklētājiem ir nodrošinātas fiksētas sēdvietas, īstenojot 1 m distancēšanās iespējas, ir jāievāc kontaktinformācija par katru (!) apmeklētāju, šādā veidā personalizējot visas pārdotās sēdvietas.

Biļešu paradīze, kas nodrošina Cēsu mākslas festivāla biļešu tirdzniecību, ir izveidojuši ērtu un ātru biļešu personalizācijas sistēmu, kas ikvienam nozīmīgi atvieglo MK noteikumi izpildi.

Biļešu personalizācijas procesa norise Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās ir sekojoša:

• Pērkot biļetes Biļešu Paradīzes interneta veikalā, pircējam obligāti jānorāda personas datus katras biļetes lietotājam. Neaizpildot obligātos laukus, iegādāties biļetes nebūs iespējams.

• Pērkot biļetes Biļešu Paradīzes kasēs, par biļešu lietotāju personas datu ievadi parūpēsies kasieris.

• Dati, kas biļetes pircējam obligāti jānorāda, ir vārds, uzvārds, tālrunis, kā arī, pēc brīvprātīgas izvēles, e-pasts.

• Klientam jebkurā brīdī būs iespēja mainīt biļetes lietotāja datus Biļešu Paradīzes mājaslapā vai zvanot 90002000, neatkarīgi no tā, vai biļete pirkta interneta veikalā vai kasē.

Šeit ir links, kur var redzēt cik viegli un ātri tas notiek: www.bilesuparadize.lv/person

Lūgums tiem, kuri biļetes uz aktuālajiem Cēsu mākslas festivāla pasākumiem iegādājušies pirms 1. augusta,personalizēt biļetes Biļešu Paradīzes mājaslapā!

Ierodoties uz pasākumu – koncertu vai teātra izrādi, atbilstoši Kultūras ministrijas norādēm, pārbaudīsim katra apmeklētāja personu apliecinošo dokumentu un pārliecināsimies, ka dati sakrīt ar biļetē norādīto.

Rekomendējam arī visiem apmeklētājiem lietot brīvprātīgo kontaktu fiksēšanas lietotni Apturi Covid.

Vēlam drošu un patīkamu Festivāla pasākumu apmeklējumu!

95 views
bottom of page