top of page

Atvērta vietu rezervācija brančam "Tristans un Izolde" garajā starpbrīdī

Updated: Jun 29, 2022

Sestdien, 9. jūlijā, Koncertzālē "Cēsis" gaidāms viens no šīs vasaras lielākajiem notikumiem mūzikā – Cēsu Mākslas festivāla atklāšana ar Riharda Vāgnera operas “Tristans un Izolde” koncertatskaņojumu.


Pasākuma ilgums ir 5,5 stundas, jo starp trim cēlieniem paredzēti divi starpbrīži – viens pusstundu, otrs stundu garš.


Lai notikums būtu atmiņā paliekošs ne tikai mūzikas vēriena, bet arī izcilas atmosfēras dēļ – par apmeklētāju labsajūtu un ēdināšanu pasākumā rūpēsies viens no Cēsu labākajiem restorāniem “H.E. Vanadziņš. Ziemeļu restorāns”.


Koncertzāles visos stāvos un labu laikapstākļu gadījumā - arī skvērā, būs iekārtotas vairākas uzkodu un atspirdzinošu dzērienu zonas, ļaujot baudīt skaistu vasaras vakaru.

Lai pasākumu baudītu izsmalcināti un bez steigas, jau šobrīd ir iespēja iepriekš pieteikties vakara brančam operas atskaņojuma garajā starpbrīdī koncertzāles 1. un 6. stāvā. Iepazīties ar piedāvājumu un rezervēt sev vietu iespējams restorāna “H.E. Vanadziņš” mājaslapā - saite uz to pieejama ŠEIT. Vietu skaits ir ierobežots.


Pieteikšanās brančam noslēdzas 7.jūlijā pl.19.00.


Garajā starpbrīdī koncertzāles kafejnīca un bāri būs atvērti ikvienam, iepriekšējā rezervācija nav nepieciešama.

91 views

Recent Posts

See All

“Hildegardes meditācijas” Cēsu mākslas festivālā

Inforrmācija medijiem, 2022. gada 26. jūlijā Cēsu mākslas festivāls 5. augustā plkst. 19.00 aicina uz koncertu “Hildegardes meditācijas” Cēsu Svētā Jāņa evaņģēliski luteriskajā baznīcā, Cēsīs. Tas vel

bottom of page