top of page

PRESES KOFERENCE: 12. Cēsu Mākslas festivāls

Cēsu Mākslas festivāls šogad noritēs no 22.jūlija līdz 26.augustam un programmā ir iekļauti gan radoši eksperimenti, gan klasiskas mākslas vērtības. Cēsu Alus brūzī būs skatāma amerikāņu avangarda mākslinieka Džeimsa Beninga izstāde, bet no 27. līdz 29.jūlijam notiks unikāla LR3 “Klasika” raidījuma TĪRKULTŪRA veidotā 36 stundu dzīvā skaņas instalācija “Negaidītie avoti”/Unexpected Sources. Mūzikā baudīsim koncertu “Sievietes ērģeļmūzikā”, jaunā un talantīgā “Trio Trensus” koncertu, un mīlestības tēmai veltītu lielkoncertu Cēsu pils parkā ar izcilo latviešu operdīvu Marinu Rebeku un diriģentu Karelu Marku Šišonu. Aizvadītā gada festivāla unikālais projekts kino uz Gaujas upes šogad turpināsies jaunā veidolā – mežā pie Spoguļklintīm, bet teātru Grand Prix skatē būs iespēja noskatīties lieliskus jaunākās sezonas skatuves darbus.


12.Cēsu Mākslas festivāls notiek ar patrona SEB bankas, vadošā telekomunikāciju operatora un festivāla ģenerālsponsora LMT, Cēsu novada domes, mākslas mecenāta SIA Alfor, Latvijas Republikas Kultūras ministrijas, Valsts Kultūrkapitāla fonda, koncertzāles “Cēsis” un ASV vēstniecības Latvijā atbalstu.


Foto: Viktorija Eksta



6 views

Recent Posts

See All

Izstāžu darba laiki

LMA Bakalauru un maģistru diplomdarbu izstāde NEPIERADINĀMĀS TERITORIJAS būs apskatāma Koncertzālē CĒSIS no 27.jūlija līdz 26.augustam: P. Slēgts O.–C. 12:00–19:00 P.–S. 10:00–20:00 Sv. 10:00–18:00 Am

bottom of page