top of page

Īpaša biļešu cena līdz 31.maijam

Sākusies biļešu tirdzniecība uz  TĪRKULTŪRAS 36 stundu instalāciju “Negaidītie avoti”/Unexpected Sources. Līdz 31. maijam biļetes par īpašu cenu – EUR 15.


TĪRKULTŪRA Cēsu Mākslas festivālā pārtaps tīrā, baltā telpā, kur ieraudzīt vēl neredzamo – kā izskatās mūzika vizuālās mākslas valodā un kur žanru un mediju mijiedarbībā parādās tīrais talants un dzīva jaunrade. Instalācijas programmā spilgtas skaņu un vizuālas pieredzes: avangarda mūzikas intelektuālis Džons Maus ar emocionālām un nobriedušām kompozīcijām, ko caurstrāvo drosme un iedvesmojoša inteliģence; audiovizuālo performanču mākslinieki Visible Cloaksar elektroniskās mūzikas ceļojumiem telpā un laikā īpašā sadarbībā ar video mākslinieci Brennu Mērfiju; sintīpopa un interneta sapņu meistars Motion Graphics, kas savā praksē izmanto programmētus instrumentus, atdarinot akustiskos, piemēram, klarnetes un marimbas; elektroakustiskās mūzikas komponists un eksperimentālās mūzikas meistars Andrea Belfi, kurš savij akustisko un elektronisko bungu skanējumu, radot enerģētiskas un hipnotiskas skaņu ainavas; dīdžejs un mūzikas producents Kolins Džonko no Francijas, amerikāņu kino mākslinieks Džeimss Benings un daudzi citi, kuru vārdi tiks izziņoti jūnijā.


Biļetes pieejamas ŠEIT

2 views

Recent Posts

See All

Izstāžu darba laiki

LMA Bakalauru un maģistru diplomdarbu izstāde NEPIERADINĀMĀS TERITORIJAS būs apskatāma Koncertzālē CĒSIS no 27.jūlija līdz 26.augustam: P. Slēgts O.–C. 12:00–19:00 P.–S. 10:00–20:00 Sv. 10:00–18:00 Am

bottom of page